En sen oppdatering av Laksesesongen 2013

Her er en meget sen oppdatering av fiskesesongen 2013. Fant en videoe på en av hardiskene min som ikke er publisert av meg og min gode fiskevenn Sverre Nymo. Sommer 2013 var litt merkelig da man ikke fikk så mange turer i elva Karasjohka som man pleier å ha. Grunnen til det kan være at helsesituasjonen min ikke har vært av den beste. Så da får man håpe at Sverre og Jan Idar blir med på noen turer til sommeren 2014. Så håper jeg også at sykdommen ikke setter noe begrensninger på laksefikset til sommeren. En ting er sikkert, det er at jeg gleder meg virkelig til sommeren.


Her er en film fra elva Karasjohka. Noe av filmingen på denne videoen er gjort med et hexacopter. Filmingen for meg betyr så utrolig mye at jeg til tider glemmer å fiske. Men hva gjør vel det når man får bilder som du ser her i denne videoen. Regner med at det blir mere filming og fotografering til sommeren.

Her kan du se filmen fra gutteturen vi har vært år. Men på turen er Jan Idar Somby, Sverre Nymo og meg. Beaivvasgiddi 2013

Jan Idar med en liten laks

Jan Idar med en liten laks

Sverre Nymo med en liten laks

Sverre Nymo med en liten laks

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s