Finnmarksløpet 2014

Finnmarksløpet er vinterens største høydepunkt for filmingen min. Og for noen er det vinterens vakreste eventyr. Nå er jeg så heldig at jeg får følge hundekjører Nina Skramstad meget tett under løpet. Det er noe jeg setter utrolig stor pris på. Det å ha et filmkamera på hundesleden hennes fra Alta til Kirkenes og tilbake til Alta er noe som kan gi utrolige bilder fra den vakre landsdelen vår. Nina traff jeg under Finnmarkløpet for en del år siden, og nå var det tredje året jeg har fulgt ho tett med film- og fotokamera. Det og komme så tett inn på noen personer er noe som har gitt mye glede men også en del frustrasjon. Nina skal gjøre sitt bestte med konkuransen og jeg vil gjøre mitt beste med å skape noe innen filmingen. Jeg synens vi har taklet hverandre på en meget fin måte uten og bli uvenner. Nina mener ho gjorde det bra under Finnmarksløpet med en syvende plass og der er vi litt uenig jeg og ho. Men om vi ser tilbake på de to foregårende årene så er dette året meget bra. Etter Finnmarkløpet har Nina vært hjemme hos meg og Siv i en uke og kost seg maks. Jeg og Nina gjorde noen avtaler om neste års Finnmarksløp som jeg ser frem til og jeg tror alle i Teamet til Nina setter stor pris på denne avtalen. Og avtalen er filmet hjemme i stuen hos oss. Hun fikk også trent hundene under oppholdet her i Karasjok. Nina reiste videre øst over for å kjøre Pasvik Trail den 3 april.

Og her er litt av det som er filmet av meg og Nina under årets løp. Musikken på denne filmen har også en egen historie. Vi sier det enkelt, takk til Kai Somby og Harald Devold. Ps! Fin kveld vi hadde i Alta den 7 mars. Takker også John Henrik og June for den kvelden.

Nina Skramstad kommer fra treningstur i Karasjok

Nina Skramstad kommer fra treningstur i Karasjok. Foto fra Hexacopteret.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s