Første laks i år

Da fikk jeg min første laks denne sommeren. Det har blitt fire turer over fossen i Karasjohka denne sommeren, hvorav tre alene. Første turen oppover Karasjohka var tidlig i juni og da var med min gode venn Halfdan med. Etter det har jeg så og si bare vært alene og fisket etter laks. Det å være alene på tur er ikke det dummeste man gjør, man trenger ikke å ta hensyn til andre og har fiskeplassene for seg sjøl, og man kan gjøre det man vil sjøl. Men når det er sagt så har jeg liksom fått nok alenetid i elva nå. Så neste tur oppover elva da har jeg en turkamerat med meg. Og denne sommeren skal jeg kose meg max i Norges vakreste elv Karasjohka.

En som er fornøyd. ikke langt igjen før man fremme DSC03030

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s