Sarvva Bivdu. Elgjakt i Karasjok

Da er årets elgjakt over. Det har vært en litt spesiell jakt i år, det gikk 13 dager før vi klarte å få den første elgen. Sist vi jaktet i Biggetmaras var det elg fra første dag. Så det er ikke tvil at elgstammen i Karasjok er redusert en del på de siste årene, og det er vel noe som har vært planen også å redusere elgstammen. Fimingen ble det også så som så med, fikk ikke de bildene man hadde håpet på. Så da er det bare å håpe på bedre lykke til neste år. Her er bittelitt av det som er filmet under årets elgjakt. Musikken er fra cd platen Verdde. Låtene heter Sarvva bivdu og det er Johan Anders Bær som joiker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s