Laksefiske i Karasjohka

Det har blitt litt lite filming og fotografering denne sommeren, men her er litt av det som har festet seg på filmrullen fra Norges vakreste elv, Karasjohka. Det har vært en spesiell sommer i Karasjohka, det har vært mange opp og nedturer på grunn av at helsa min ikke har hengt helt med i det man har hat lyst til å gjøre i år. Og slik er det med det. Og Sverre Nymo har holdt ut med meg siden 24 juni, planen er at Sverre skal være dritt lei laksefiske før han reiser sørover og jeg prøve og bli lei Sverre, og bli lei Sverre kan bli meget vanskelig. God sommer.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s