Naturen byr på mange opplevelser. Elgen kommer

07. oktober 2015.
Naturen byr på mange opplevelser. Tidlig i dag drar vi på jakt, det er helt vindstille og 10 minus grader. Finner meg en utkikkspost og begynner å lokke. Går ikke lang tid så kommer denne karen, en okse på 19-20 tagger. Den er litt for stor for at jeg skyter den så sent i jakta. Så da kan man like gjerne filme den. Jeg og oksen prater i 1 time. Jeg syns den kommer litt for nært så jeg reiser meg opp, og oksen stikker. Det er slike øyeblikk jeg setter stor pris på.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s