Høstens elgjakt i Karasjok. Biggetmaras 2014

Da er årets elgjakt over. Her er noen av bildene jeg tok under elgjakta i Biggetmaras i år. Jeg har tatt litt lite bilder i år ser jeg etter at jeg har gått gjennom alle bildene, har ikke tat mere en litt over 3000 bilder, skuffende. Heldigvis har jeg 150 GB med film fra årets jakt. Så det blir nok en film til jaktlaget i år også.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s